Vrijwilligersavond kleurt Oranje!

Gepubliceerd: woensdag 03 juli 2024 | 13:17

Aanstaande zaterdagavond is de vrijwilligersavond. Door de bijzondere route die het Nederlands elftal in de poule heeft gelopen en de winst van gisteren tegen Roemenië speelt Nederland zaterdag om 21:00 uur de kwartfinale tegen Turkije. Wie had dat gedacht?

Dat betekent dat de vrijwilligersavond oranje gaat kleuren en we op alle schermen in de kantine deze wedstrijd gaan bekijken. Het programma ziet er als volgt uit:

16:00 uur: Start vrijwilligerstoernooi.
Bijna 40 vrijwilligers hebben zich opgegeven voor dit 5 tegen 5 toernooi. Er wordt gespeeld in een poule van 5 teams. Bart Acda en Anton Rolfes hebben de organisatie in handen. Rond 18:00 uur is dit toernooi klaar en zal na de prijsuitreiking rond 18:30 de inloop van de vrijwilligersavond starten.

18:30 – 23:00 uur (of tot het nog gezellig is): Vrijwilligersavond
De inloop is vanaf 18:30 uur in de kantine. Van 19:00 – circa 20:30 hebben we hapjes voor iedereen klaar staan en maken we ons daarna langzaam klaar voor de wedstrijd Nederland – Turkije.

Kledingadvies: iets met oranje zou leuk zijn.