Zeer interessante poule indeling Zwervers-1 en 2.

Gepubliceerd: vrijdag 05 juli 2024 | 7:57

Zwervers-1 heeft een uitdagende poule-indeling met een interessante mix aan clubs en met veel clubs waar nog niet eerder tegen gespeeld is.
Vier clubs uit groot Den Haag. TAC’90 en Die Haghe uit de stad Den Haag. Graaf Willem en SVC uit Wassenaar, Nootdorp en Oliveo uit Pijnacker.  Uit de regio Alphen aan de Rijn komen Koudekerk (Koudekerk aan de Rijn) en Alphia (Alphen aan de Rijn).   RCL uit Leiderdorp en Forholte uit Voorhout komen uit de regio Leiden. Drie regioclubs, Alexandria’66, SV Donk en Nieuwerkerk completeren de indeling. Aardig is dat onze hoofdtrainer Marco Jalink vrij recent trainer was bij SV Nootdorp....

Zwervers-2 kan zo lijkt het de borst nat maken. Het zit in een poule met clubs als Nieuwenhoorn, Smitshoek, Barendrecht en Brielle. Maar ook Nieuwerkerk en Spirit zitten in deze poule. Een prachtige poule waar Zwervers-2 in ieder geval veel meer tegenstand gaat krijgen als afgelopen seizoen. En dat is maar goed ook.