Skip to main content

"Vrienden van het Sophia" op alle wedstrijdshirts

CVV Zwervers heeft sinds 2018 een overeenkomst met het Sophia Kinderziekenhuis. Een overeenkomst waarin we hebben afgesproken dat CVV Zwervers minimaal 4 jaar lang het logo van "Vrienden van het Sophia" op het wedstrijdshirt van alle teams zal gaan dragen. Door deze shirtreclame brengen wij dit prachtige initiatief onder de aandacht van onze leden, toeschouwers, tegenstanders en media. Doel is dat er meer bedrijven zich aansluiten bij Vrienden van Sophia en zo geld doneren aan dit goede doel.

CVV Zwervers is ook direct vriend geworden van Vrienden van Sophia en maakt jaarlijks minimaal € 1.000 over aan het Sophia Kinderziekenhuis. Deze samenwerking wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren die CVV Zwervers steunen en waarvan een gedeelte van het geld ook naar de Vrienden van Sophia gaat. Deze sponsoren hebben gekozen uit één van de drie Sophia-sponsorpakketten. 

De sponsoren voor dit seizoen staan op de banner bij de entree van het clubgebouw en op de banner in de kantine.

Op de foto Carol Smit (Vrienden van Sophia) en Annelies Blom (Sophia TV) samen met het nieuwe CVV Zwervers shirt en getekende overeenkomst.

Het geld dat vanuit CVV Zwervers wordt overgemaakt is bestemd voor Sophia TV.

De stichting Vrienden van Sophia heeft een mooi en kleurrijk logo dat erg bekend is. Ook het Sophietje is als beeld erg herkenbaar en dat zien we nu ook op de club terugkomen.

In overleg met Vrienden van Sophia hebben we het logo op het Zwervers shirt in het Zwervers blauw gemaakt. Het is daardoor beter leesbaar en valt meer op. En het ziet er op de witte shirts prachtig uit.