Skip to main content

Zwervers-1 onderuit bij Spartaan'20, Zwervers-2 verstevigt koppositie!

Gepubliceerd: maandag 06 november 2023 | 14:21

Zwervers-1 heeft zaterdag met 4-0 verloren van het nog ongeslagen Spartaan'20. Dat is op zich geen schande alleen zullen we aanstaand weekend aanzienlijk beter voor de dag moeten komen tegen Z.V.V. Pelikaan uit Zwijndrecht (aanvang 14:00 uur). Lees hieronder het artikel in het AD en het verslag op Voetbal Rotterdam.

Zwervers-2 speelde een middagwedstrijd tegen Neptunes Schiebroek-3. Zwervers speelde geen sterke eerste helft maar ging toch met een 2-0 voorsprong de rust in door doelpunten van Mounir Bennamari en Samir Hattit. In de tweede helft speelde Zwervers iets beter maar het stugge Neptunes Schiebroek bleef er, ook na de 3-0 door Mounir, in geloven waardoor Zwervers niet kon verslappen. Eindstand: 0-3. Door het verlies van SVS is het verschil met de nummer twee in de poule nu 5 punten.

Het leek er even op dat door deze overwinning de 1e periode binnen was maar de eerste periode bestaat uit 8 wedstrijden, en de tweede en derde periode uit 7 wedstrijden. Als Zwervers aanstaande zaterdag wint van Blijdorp-2 dan is de periodetitel wel een feit. De wedstrijd begint zaterdag om 11:00 uur.

Hieronder de stand: