Skip to main content

Zwervers-2 Herbstmeister!

Gepubliceerd: zondag 10 december 2023 | 9:53

Heren-2 is winterkampioen of "Herbstmeister" zoals onze oosterburen zeggen. Zwervers speelde een natte uitwedstrijd tegen Alexandria'66, de nummer vier op de ranglijst. De eerste helft speelde Zwervers een knappe pot en kwam op een 0-2 voorsprong door doelpunten van Benjamin Martina en Swendly Albertus. 
Net voor de rust gaf de scheidsrechter een penalty aan Alexandria. Niemand wist echter waarvoor..... Ruststand 1-2.

In de tweede helft liep Zwervers uit naar een 1-4 voorsprong door doelpunten van Pharrel Piqué en Mounir Bennamari. De wedstrijd leek gespeeld. Leek, want Zwervers liet Alexandria terug in de wedstrijd komen door slordig spel en onnodig balverlies. Met nog tien minuten op de klok stond het 3-4 en scoorde Alexandria nog de 4-4 maar dat doelpunt werd vanwege buitenspel afgekeurd. In de vijfde minuut van de blessuretijd scoorde Mounir de verlossende 3-5. Mounir had in de rust trouwens al aangegeven dat hij twee keer zou gaan scoren.....

Door deze winst is Zwervers winterkampioen met drie punten voorsprong op CKC-2.
3 februari staat voor Zwervers-2 de eerstvolgende competitiewedstrijd op het programma. Een kraker: uit tegen CKC, aanvang 12:15 uur.

Zwervers-1 speelt de eerste competitie op zaterdag 20 januari. Een uitwedstrijd tegen Alexandria'66 dat gisteren met 3-0 van EBOH won. Aanvang: 15:00 uur.

Hieronder de stand bij Zwervers-2