Goed bezochte nieuwjaarsbijeenkomst. Jubilarissen gehuldigd.

Gepubliceerd: maandag 08 januari 2024 | 19:34

De traditionele nieuwjaarsbijeenkomst is goed bezocht, was gezellig en er werd zelfs gedanst op de onderhoudende muziek van zangduo Good Company. Wat wil je nog meer. Tijdens de toespraak werd kort teruggekeken op 2023 maar werden ook de belangrijkste topics voor 2024 benoemd. Belangrijkste was echter de huldiging van de jubilarissen. En dat waren er dit jaar zes. Vijf leden die 25 jaar lid zijn van CVV Zwervers en één die maar liefst 50 jaar lid is van de club. Hieronder de jubilarissen:

25 jaar lid

• Cor Kortlever
  • Arthur Roza
  • Ton Grosjean
  • Nick van Bussel
  • Pim de Vries

50 jaar lid

• Erik Geene

Daarnaast werden Marja van Soest en Rinus Koorn gehuldigd omdat ze sinds de oplevering van het clubgebouw in 2014 ieder jaar de bingo en klaverjasavonden voor hun rekening namen. En dat is nu voor het tiende jaar op rij.

Hieronder alle jubilarissen