Herenselectie oefent: 22 doelpunten in twee wedstrijden!

Gepubliceerd: zondag 14 januari 2024 | 11:22

Het was met in totaal 22 doelpunten een doelpuntrijk oefenprogramma voor onze herenselectie.

Gisteren speelde CVV Zwervers-1 een oefenwedstrijd uit tegen derde klasser FC IJsselmonde-1. FC IJsselmonde kwam weliswaar nog op een 1-0 voorsprong maar in het laatste half uur van de wedstrijd walste Zwervers er moet goede doelpunten en aanvallen overheen. Het werd uiteindelijk 2-7.

Komende zaterdag staat de eerste competitiewedstrijd al weer op het programma. Een uitwedstrijd tegen het Alexandria'66 van trainer Ben Spork. De wedstrijd begint om 15:00 uur.

In de ochtend speelde Zwervers-2 tegen het in de reserve hoofdklasse uitkomende Nieuwenhoorn-2. Zwervers liep met goed voetbal uit naar een knappe 5-1 voorsprong. Al had Nieuwenhoorn in de eerste 15 minuten misschien wel drie keer moeten scoren maar de opgelegde kansen werden gemist.
Na enkele wissels bij Zwervers kwam Nieuwenhoorn terug tot 6-5. Het werd nog even spannend. Na wat omzettingen pakte Zwervers de draad weer op en liep uit naar 8-5. Eindstand.

Zwervers-2 oefent komende zaterdag thuis om 11:00 uur tegen RVVH-3.

Het scorebord werd goed gebruikt....